Siyaset

MHP Derince, Esnafı Dinledi

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ve yönetimi, İlçe merkezinde esnafı ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi. Ziyarette İl yöneticileri de hazır bulundu.

18 Eylül 2021 Saat: 11:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 587 kez okunmuştur

MHP Derince, Esnafı Dinledi
MHP Derince, Esnafı Dinledi

Göreve geldiği günden itibaren saha programlarını hızla sürdüren MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında Sayar ve yönetimi Denizciler Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerinde Sayar'a,İl Yöneticisi Abdurrahman Kaya,  İlçe yönetimi ve Derince Belediyesi meclis üyeleri eşlik etti. Sayar ve yönetimi yaptığı ziyaretlerde, yönetim olarak yapacakları çalışmaları esnafa anlatarak esnafın talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Esnafı tek   tek gezdi 

Denizciler Caddesi esnafı ile bir araya gelen Sayar; ''Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Denizciler Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ederek bir araya geldik. Esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyarette, hem çalışmalarımızı anlatıyor hem de talepleri yerinde dinliyoruz. Daha güzel bir Derince ve ülkemiz için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ederek, bundan sonra da aynı anlayış ile çalışacağız.'' açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız