Güncel

Körfezli gençler futbolda firesiz devam ediyorlar

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Grubumuzun lideri olan Güneşspor galibiyetiyle ligin bitimine bir hafta kala Türkiye Şampiyonası elemelerine katılma hakkı elde ettik.

13 Mart 2024 Saat: 12:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 390 kez okunmuştur

Körfezli gençler futbolda firesiz devam ediyorlar
Körfezli gençler futbolda firesiz devam ediyorlar

U18 FUTBOL TAKIMI ELEMELERE GİTMEYİ GARANTİLEDİ

Körfez Gençlerbirliği SK U18 Futbol Takımı önce Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanan maçta Başiskele Damlarspor’u Yakuphan ve Muhammet’in attığı gollerle 2-1 ve ardından da grubun lideri olan Kocaeli Güneşspor’u da yine aynı sonuçlar 2-1 yenerek ligin bitmesine bir hafta kala Türkiye Şampiyonası elemelerine katılmaya hak kazandı. Körfez ekibinin Güneşspor’u yendiği maçın gollerini Muhammet Sürüm ve Meriç Özcan attı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Grubumuzun lideri olan Güneşspor galibiyetiyle ligin bitimine bir hafta kala Türkiye Şampiyonası elemelerine katılma hakkı elde ettik. İkincilik mücadelesi veriyoruz. Türkiye Şampiyonası için elemelere katılacağız. Grubu lider bitiren takım Türkiye Şampiyonasına direk katılıyor. Şampiyona için ikinci ve üçüncüler eleme oynayacaklar.  Ligin bitimine bir maç kaldı. Amacımız grubu ikincilik derecesiyle bitirmek” denildi.

U17 TAKIMI YOLUNA LİDER OLARAK DEVAM EDİYOR

Körfez Gençlerbirliği U17 Futbol Takımı ise Esentepe Stadı’nda oynadığı maçta Esenspor’u 6-1 yenerek ligde oynadığı üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Körfez ekibinin gollerini; Selim (3), Ali (2) ve Mert attı.
Körfez Gençlerbirliği U17 Futol takımı grubunda lider konumunda bulunuyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız