Sağlık

Körfez Belediyesi’nden Pandemi Desteği Sürüyor

Körfez Belediyesi, Kocaeli Valiliği’nin talebi üzerine koronavirüs ile mücadele kapsamında Filyasyon ekiplerine 5 araç ve 5 personel ile destek verdi

17 Kasım 2020 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 678 kez okunmuştur

Körfez Belediyesi’nden Pandemi Desteği Sürüyor
Körfez Belediyesi’nden Pandemi Desteği Sürüyor

Tüm dünyayı etkisine alan Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında; Kocaeli Valiliği’nin talebi üzerine, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda filyasyon ekiplerinde kullanılmak üzere, Körfez İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 5 araç ve 5 personel yardımında bulunuldu.

EKİPLER KÖRFEZ HALKININ HİZMETİNDE
Covid-19 salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden itibaren vatandaşların talep ve isteklerini eksiksiz yerine getiren Körfez Belediyesi, önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Başkan Şener Söğüt’ün talimatları üzerine, koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun çalışan filyasyon ekibine 5 araç ve 5 personel ile destek sağlandı. Hastaların taşınması ve takibi için kullanılacak olan araçlar, Körfez İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi. Filyason ekibi halihazırda kullandığı araçlara ek olarak Körfez Belediyesi tarafından verilen 5 binek aracı koronavirüsle mücadelede kullanacak. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız