Spor

Kocaelispor'dan hayati galibiyet 2-1

Kocaelispor evinde geriye düştüğü Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında ikinci yarıda geri dönüşe imza attı, Kolovos ve Benhur 'un golleri ile 3 puana uzanan yeşil siyahlılar sahadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı

16 Nisan 2022 Saat: 22:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 525 kez okunmuştur

Kocaelispordan hayati galibiyet 2-1
Kocaelispor'dan hayati galibiyet 2-1

Hafta içinde Teknik adam  değişikliği ile Fırat Gül önderliğinde ilk maçına zorlu Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında oldukça hırslı bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlılar bir çok gal pozisyonundan yararlanamadı.Önemli fırsatları cömertçe hayracayan temsilcimiz  ilk yarının 44.dakikasında kalesinde gördüğü golle devreye 0-1 geride girdi.

İkinci yarı önemli bir dönüş

İkinci yarıya yine baskın başlayan Kocaelispor aradığı golü 49.dakikada Dimitris Kolovos ile buldu. Yunan oyuncu yeşil siyahlı formayla ilk golüne kavuştu.Beraberlik golünden sonra ikinci golü arayan yeşil siyahlı futbolcular aradığı gölü 59.dakikada savunmadan seken topu kafa ile tamamlayan Benhur Keser ile buldu. Golden sonra iyi bir savunma yaparak galibiyeti koruyan temsilcimiz 90 dakika sonunda  önemli bir 3 puan aldı. Karşılaşma bu skorla sona ererken 3 hafta sonra kazanan yeşil siyahlılar puanını 36'ya çıkartarak önemli bir avantaj yakaladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız