Spor

Kocaelispor Zonguldak karşısında çok rahat:3-0

Kocaelispor ligin 31.hafta mücadelesinde Zonguldak Kömürspor'u 3-0 mağlup etti. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Okan Eken, Samed Ali Kaya ve İlyas Kubilay Yavuz attı.

9 Nisan 2023 Saat: 18:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 482 kez okunmuştur

Kocaelispor Zonguldak karşısında çok rahat:3-0
Kocaelispor Zonguldak karşısında çok rahat:3-0

Kocaelispor mücadeleye çok etkili başladı ve henüz 21.saniyede kalecinin kısa düşen pasında Samed Ali araya girdi ve pasını Okan Eken'e verdi, Okan'ın düzgün vuruşunda top kalecinin sağından ağlara gitti. Ataklarına devam eden ekibimiz aradığı  ikinci golü bir türlü bulamadı. İlk yarıda başka gol olmadı, soyunma odasına ekibimiz 1-0 önde girdi.

Önemli 3 puan

Kocaelispor ikinci yarıya ilk yarıdaki gibi golle başladı. Samed Ali Kaya ceza sahası içinde kaleciyi geçti ve topu ağlara yolladı ve 2-0 öne geçti. Etkili oyununa devam eden yeşil siyahlı ekibimizde 90.dakikada İlyas Kubilay Yavuz orta sahadan kaptığı topla ceza sahasına girdi çektiği şutta top direkten döndü ardından Cem'in şutunu kaleci çıkardı. 1 dakika sonra İlyas Kubilay ceza sahası dışından müthiş bir gol attı ve maçın skorunu belirledi. Bu skorla temsilcimiz puanını 68'e yükseltti

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız