Spor

Kocaelispor Serik Belediyespor'u yenemedi:0-0

Kocaelispor sezonun 3.hafta mücadelesinde Serik Belediyespor'u ağırladı, ilk yarıda penaltı kaçıran yeşil siyahlılarımız ikinci yarıda 10 kişi kalan rakip takıma karşı kazanmayı başaramadı.

11 Eylül 2022 Saat: 12:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 495 kez okunmuştur

Kocaelispor Serik Belediyesporu yenemedi:0-0
Kocaelispor Serik Belediyespor'u yenemedi:0-0

Derince Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında temsilcimiz gol şanslarını bir bir harcadı. Müsabakanın 5.dakikasinda rakip oyuncu İsmet Benli hava topunda aldığı darbe sonrasında hastaneye kaldırılırken zorunlu değişikliğe giden Serik'te oyuna Mehmet Can dahil oldu. Temsilcimiz 15.dakikada Beykan ve Okan ile golle burun buruna geldi. 24.dakikada ise Cem Ekinci'nin ceza sahası dışından çektiği şut üst direğe takıldı. Yeşil siyahlılarımız 30.dakikada kazandığı penaltıda topun başına geçen Beykan'ın şutunu kaleci İbrahim kurtardı. 

Gol ofsayttan iptal

Kocaelispor  ikinci yarıda oyuna büyük bir baskı ile başladı.Arda arda yaptığı ataklarda bir türlü aradığı golü bulamadı.Rakip takımdan Erdi Zengin ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Serik 10 kişi kaldı. Oyuncu değişiklikleri ile  Yiğitali'nin yerine İlyas, Cem'in yerine Mertan dahil oldu. Temsilcimiz 73.dakikada Okan Eken'in attığı gol  ofsayta takılmasıyla yıkıldı. Maçın sonuna 6 dakika ilave edilmesi tansiyonu yükseltti. Fırat Hoca'nın son dakikalardaki Samed Ali ile Yusuf Cihat hamlesi de ise yaramayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız