Spor

Kocaelispor Şampiyon:4-0

Kocaelispor, ezeli rakibi Sakaryaspor'u Olimpiyat Stadında zorlanmadan 4-0 mağlup ederek TFF 1.Lig'e yükseldi.

28 Mayıs 2021 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 926 kez okunmuştur

Kocaelispor Şampiyon:4-0
Kocaelispor Şampiyon:4-0

Kocaelispor final maçına golle başladı. Yeşil siyahlı temsilcimizde, Burak Süleyman'ın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ön direkte kendini unutturan Musa Nizam'ın kafa vuruşu direkten geri geldi, dönen topu kafayla ağlara gönderen Musa, Kocaelispor'u 1-0 öne geçirdi. Kocaelispor, 38'de Benhur Keser, 41'de ise Murat Cem'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı ve soyunma odasına büyük avantajla girdi.

BAHATTİN KÖSE ATTI

Skorun verdiği avantajla ikinci yarıda çok rahat bir görüntü sergileyen yeşil siyahlı takım, özellikle Burak Süleyman ile çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Özellikle 60.dakikadan sonra rakibinin üzerine çok gitmeyen Kocaelispor ikinci yarı oyuna giren Bahattin Köse’nin ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

11 YIL SONRA 1.LİG'DEYİZ

Bu sonucun ardından ezeli rakibini evine boş gönderen Kocaelispor, adını TFF 1.Lig'e yazdırdı. Temsilcimiz son olarak 2009-2010 sezonunda mücadele ettiği 1.Lig'e 11 yıl aradan sonra dönmüş oldu. Hakem Halil Umut Meler'in son düdüğünün ardından saha bayram yerine dönerken Kocaelisporlu futbolcular doyasıya sevindi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız