Spor

Kocaelispor Galibiyetle başladı: 2-1

Kocaelispor Derince Stadı'nda oynanan mücadelede rakibi Weecoins Kırklarelispor'u Okan Eken ve Beykan Şimşek'in golleri ile 2-1 mağlup etti.

28 Ağustos 2022 Saat: 22:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 524 kez okunmuştur

Kocaelispor Galibiyetle başladı: 2-1
Kocaelispor Galibiyetle başladı: 2-1

Kocaelispor sezonun ilk müsabakasına Derince stadında çıktı.Maça daha başından ağırlığını koyan temsilcimiz yakaladığı bir çok pozisyonu golle buluşturamadı.İlk yarının 38.dakikasında korner atışında Beykan'ın ortasına yükselen ve kafa vuruşuyla tamamlayan Okan Eken sezonun ilk golünü kaydetti. 45+2'de ise rakip kalecinin hatasını affetmeyen Beykan Şimşek farkı ikiye yükseltti. İlk yarı 2-0 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı.

Yeşil siyahlı takım skor avantajının verdiği rahatlıkla ikinci yarıyı kontrol altına aldı.Fırat Hoca skor avantajı ile Tayfun'un yerine Yusuf Cihat, Samed Ali ise Cem Ekinci'nin yerine oyuna girdi. Daha sonra  Mertan, Okan Eken'in yerine, İlyas'ta Yiğitali'nin yerine oyuna girdi.Genç oyuncu Yağız Gül 75.dakikada Beykan Şimşek'in yerine oyuna dahil oldu. Temsilcimiz rehavete kapıldı ve 79.dakikada rakip oyuncu Ümit Can Tokcu'nun farkı bire indiren golü ile son dakikalara stresli girsede skoru korumayı başardı ve sezonu 2-1'lik galibiyetle açtı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız