Spor

Kocaelispor FİNALDE: 2-2

Kocaelispor 2. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmada temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon ile 2-2 berabere kalarak finale yükseldi

24 Mayıs 2021 Saat: 18:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 810 kez okunmuştur

Kocaelispor FİNALDE: 2-2
Kocaelispor FİNALDE: 2-2

Maça çok etkili başlayan Kocaelsipor'lu futbolcular 18. dakikada İrfan Başaran’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında rakibine pozisyon vermeyen temsilcimiz 34. dakika’da Batuhan Er ve 45 dakikada Benhur Keser ile yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı. Müsabakanın ilk yarısı Kocaelispor'un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Tahir Babaoğlu Attı

Kocaelispor karşılaşmanın ikinci yarısında maalesef 67’de Batuhan Karadeniz'in penaltı golüne engel olamadı. Durum 1-1 oldu. 75’de Batuhan Karadeniz durumu 2-1 yaptı. Maçın son anına kadar pes etmeyen Kocaelispor 93’de Tahir Babaoğlu’nun penaltı golüyle durumu 2-2 yaptı. 8 dakikalık uzatmada gol yemeyen temsilcimiz adını finale yazdırdı. Temsilcimizin son rakibi bu akşam 20:00’de oynanacak Sakaryaspor - Kırşehir maçı sonrası belli olacak. 2. Lig Play-Off finali 28 Mayıs Cuma günü oynanacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız