Spor

Kocaelispor’da zirvede çalışmalarını sürdürüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum’da ilk etap çalışmalarını sürdüren Kocaelispor günde çift idman gerçekleştiriyor.

6 Temmuz 2021 Saat: 23:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 609 kez okunmuştur

Kocaelispor’da zirvede çalışmalarını sürdürüyor
Kocaelispor’da zirvede çalışmalarını sürdürüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum’da ilk etap çalışmalarını sürdüren Kocaelispor günde çift idman gerçekleştiriyor. Antrenmanlarını  Yardımcı Antrenör Turgay Karslı yönetiminde sürdüren yeşil-siyahlılar sabah antrenmanında dayanıklılık ve kuvvet çalışması akşam antrenmanında ise topla çalışmalar yaptı. İdmanın sonunda futbolcular çift kale maç oynadı.

İlk maç Antalyaspor ile

Temsilcimizin 19 Temmuz’a kadar kamp yapacağı Erzurum’da düzenlenmesi beklenen ilk hazırlık maçındaki rakibi belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz, aynı otelde konaklayan, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Giresunspor ile 15 Temmuz Perşembe günü karşı karşıya gelecekti bu maç iptal edildi.Yeşil siyahlı takım ilk maçını kardeş takım Antalyaspor ile oynayacak Temsilcimiz  ikinci hazırlık maçında ise 18 Temmuz Pazar günü Süper Lig’in bir başka takımı Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Bolu'da ikinci etap 3 maç var

Temsilcimizin ikinci etap çalışmalarını geçireceği Bolu’da ise 29 Temmuz, 1 Ağustos ve 3 Ağustos’ta üç hazırlık maçı yapması planlanırken, yalnızca 1 Ağustos’ta Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor ile oynayacağı maç kesinleşti. Diğer iki rakip ise henüz belli olmadı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız