Spor

Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay imzayı attı

Kocaelispor’da teknik direktörlük konusunda daha öncesinde el sıkışılan Mustafa Reşit Akçay ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Körfez Brunga Tesisleri’nde yapılan imza töreninde yöneticiler hazır bulundu

18 Ocak 2021 Saat: 20:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 655 kez okunmuştur

Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay imzayı attı
Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay imzayı attı

Koyun, Başarılı  işler yapacağız

Kocaelispor’da Erhan Altın’ın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlük konusunda ismi geçen ve dün Kocaeli’ne gelerek yeşil-siyahlı yöneticilerle bir araya gelen Mustafa Reşit Akçay,  Körfez Brunga Tesisleri’nde yapılan görüşmelerin ardından 2,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun’un yanı sıra yöneticilerden Ömür Öztürk, Harun Kaya ve Önder Karakaş’ta hazır bulundular. Atılan imzaların ardından konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanvekili Engin Koyun, “Kocaelispor camiasına öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Bizimde yakından takip ettiğimiz ve Türk futboluna değer katan, önemli bir hocamızı getirmenin sevincini yaşıyoruz. Hocamıza başarılar diliyorum. Başarılı işler yapacağımıza inanıyorum.

Süper Lig’e taşıyacak

Biz, hocamız ve yönetim kurulumuzla birlikte gelecek planlarımızı masaya yatırdık. Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimizi belirledik. Bundan sonrası için hocamıza, yönetim bazında her türlü desteği vereceğiz. Artık top hocamızda, inanıyoruz ki hocam ve ekibi Kocaelispor’u hak ettiği Süper Lig’e taşıyacak. 2,5 yıllık sözleşme imzalamamızın asıl nedeni bu kısa, orta ve uzun vadeli planlarımız üzerinde ortak kanıya varmamızdı. Hocamız kendisini ispat etmiş bir isim ve bizimde ona karşı güvenimiz sonsuz. Yaptığımız anlaşma neticesinde Kocaelisporlu taraftarlarımızın da mutlu olduğunu görüyorum. Bu da bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Akçay, Kocaelispor camiasında görev almak

Engin Koyun’un ardından konuşan Mustafa Reşit Akçay ise, “Başkanımızın bahsettiği duygular bize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Bunları duymak, bir teknik adam olarak bizleri çok mutlu ediyor. Önemli olan başkanımızın ve Kocaelispor camiasının teveccühüne ve takdirine layık olmayı başarabilmek, bizim önceliğimiz budur. Bizim buraya gelmemizdeki en önemli etken yönetimimizin kısa, orta ve uzun vadeli planlarının projelerinin oluşu ve bizimde bu projeye olan inancımız oldu. Öte yandan mazisi başarılarla dolu Kocaelispor camiasında görev almak bizim için önemli bir olguydu. Çünkü bugün, Türkiye’de en önemli taraftarlara baktığımızda bunlardan birisinin Kocaelispor taraftarları olduğunu görüyoruz” dedi.

Birikim ve bilgilerimizi paylaşacağız

“ Takımına kalple, duyguyla bağlı bir camia, dolayısıyla bizimde sorumluluğumuz artıyor. Başarabilir miyiz? Onu Allah bilir ama biz bu yolda, bu uğurda elimizden gelenim en iyisini yapmak için saf ve temiz bir kalple uğraşcağız. Birikim ve bilgilerimizi paylaşacağız, hep birlikte sabırla hedefe ulaşacağız. Rabbimde biliyorsunuz gayrete aşıktır. Biz işimizi gayretle yaptıkça, rabbimin yardımıyla da her şey hepimiz için hayırlı olur”  dedi. Transfer ile ilgili konuşan Akçay, “Takımızın çok fazla sorunu olduğunu düşünmüyorum. Bazı bölgelere nokta transferler elbet yapacağız ama çok sayıda adam almayı düşünmüyoruz. Hem izleme komitesinde bu illerle görevli arkadaşlarla görüşüyoruz. Oyuncuların hem performans hem de aidiyet duygusu ile ilgili de çalışıyoruz. Kampın ardından yönetimimizle tekrardan bir araya gelerek olayı somutlaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız