Spor

Kocaelispor 3'te 3 yaptı: 1-0

Kocaelispor sahasında İnegölspor’u Benhur Keser’in golüyle 1-0 mağlup ederek ligde üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

21 Ekim 2020 Saat: 22:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 670 kez okunmuştur

Kocaelispor 3te 3 yaptı: 1-0
Kocaelispor 3'te 3 yaptı: 1-0

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta sezona istediği başlangıcı yapamayan ancak son oynadığı iki maçı kazanarak toparlanan Kocaelispor, 6’ıncı hafta mücadelesinde Bursa ekibi İnegelspor’u Kocaeli Stadyumu’nda konuk etti. 

Yaklaşık 250 yeşil-siyahlı taraftarın takip ettiği müsabakaya beklendiği gibi Kocaelispor etkili başlayan taraf oldu. Ayağa paslarla sakin bir oyun anlayışı içerisinde rakibini kendi yarı sahasına hapseden Kocaelispor, Benhur ve Ramazan Çevik’in kanatlardan taşıdığı toplarla pozisyon buldu. Sürekli golü arayan Bahattin Köse, 2-3 pozisyona girse de istediği vuruşu yapamadı. ilk yarı başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Benhur attı

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da çok iyi başlayan Kocaelispor, her geçen dakika direnci düşen rakibi karşısında peş peşe pozisyonlar bulmaya başladı. Baskıyı iyice arttıran yeşil-siyahlılar, aradığı golü maçın yıldızı Benhur ile buldu. Dakikalar 57’i gösterdiğinde Ramazan Çevik sağ kanattan topu arka direğe gönderdi. Arka direkte şık bir vuruşla topu filelere gönderen Benhur Keser, skoru 1-0 yaptı. Kalan dakikalarda birçok kez gole yaklaşan Kocaelispor, farkı arttıramadı ve maçı 1-0’lık skorla kazandı. Bu sonuçla ligde üst üste üçüncü maçını da kazanan temsilcimiz, puanını 10’a yükseltti ve zirve ile arasındaki puan farkını azalttı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız