Güncel

Kaymakam ve Başkan'dan Mobil Aşı Noktası´na ziyaret

Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kent Meydanı’nda yer alan Mobil Aşı Noktası ve AFAD stantlarının bulunduğu alanı ziyaret etti

16 Haziran 2021 Saat: 22:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 539 kez okunmuştur

Kaymakam ve Başkandan Mobil Aşı Noktası´na ziyaret
Kaymakam ve Başkan'dan Mobil Aşı Noktası´na ziyaret

Kent Meydanı’nda Mobil Aşı Noktası

Koronavirüsle mücadele kapsamında Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı hakkı olan vatandaşlara randevu şartı aranmaksızın hafta içi 09:30-17:00 saatleri arasında ilçenin belli noktalarında başlayan aşı uygulaması devam ediyor. Derince Belediye Kent Meydanı, Derince Kaymakamlık Binası Önü, Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Yenikent Mahallesi Muhtarlığı önünde devam eden biontech aşısı uygulamasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

 

AFAD Stantlarında İnceleme

Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Kent Meydanı’nda kurulan Mobil Aşı Noktası’nı ziyaret ederek burada görev yapan sağlık çalışanları ve aşı yaptıran vatandaşlarla sohbet etti. Aşılama çalışmalarının önemine değinen Başkan Aygün, “Aşılama programının hızlanmasıyla birlikte özlenen güzel günlere yeniden kavuşacağımıza inanıyorum” dedi. Kaymakam Aksak ve Başkan Aygün, ayrıca Kent Meydanı’nda yer alan AFAD stantlarının bulunduğu alanda da incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız