Güncel

Kahramanlarımıza Minnettarız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, deprem bölgesindeki çalışmalara çok önemli katkılar sunan İHH Kocaeli Arama Kurtarma Ekibine teşekkür etti

18 Mart 2023 Saat: 15:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 415 kez okunmuştur

Kahramanlarımıza Minnettarız
Kahramanlarımıza Minnettarız

İHH KOCAELİ ARAMA KURTARMA EKİBİ

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AFAD başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu koordineli şekilde çalışarak deprem bölgesinde önemli çalışmalara imza attı. İHH Kocaeli Arama Kurtarma Ekibi de 6 Şubat tarihli depremlerin hemen ardından Hatay’ın İskenderun ilçesine giderek burada arama ve kurtarma çalışmalarını gerçekleştirdi. Arama kurtarma çalışmaları esnasında 11’i sağ olmak üzere 31 kişiyi enkazdan çıkartan ekipler sonrasında Kahramanmaraş ilindeki Aşevi’nde görev yaptı.

DEVLET – MİLLET İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, afet bölgesinde önemli çalışmalara imza atan İHH Kocaeli Arama Kurtarma Ekibini makamında ağırlayarak kendilerine teşekkür etti. İHH Kocaeli İl Temsilcisi İsmail Yeşildal, Derince İlçe Temsilcisi Furkan Güngör, Kocaeli Arama Kurtarma Birimi Başkanı Fatih Uzunali ve İHH Kocaeli Arama Kurtarma Ekibini konuk eden Başkan Aygün, “Devlet- millet iş birliği ile yaralarımızı sararken AFAD koordinesinde STK’larımız da görevlerini titizlikle icra etti. Bu noktada özveriyle görev yapan İHH Kocaeli Arama Kurtarma Ekibimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız