Spor

İshakçılar Güreşleri İçin Geri Sayım Başladı

24 Ekim tarihinde Derince İshakçılar’da düzenlenecek 18. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı

13 Ekim 2021 Saat: 22:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 584 kez okunmuştur

İshakçılar Güreşleri İçin Geri Sayım Başladı
İshakçılar Güreşleri İçin Geri Sayım Başladı

24 Ekim’de Güreş Şöleni

Türkiye’nin önde gelen spor organizasyonları arasında yer alan Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin bu yıl 18’incisi düzenlenecek. 24 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan organizasyon öncesi geri sayım başladı. Büyük heyecana sahne olacak güreşler için etkinliklerin gerçekleşeceği İshakçılar’daki Er Meydanı’nda ise son hazırlıklar devam ediyor. Derince Belediyesi’nin Derince Taşköprülüler Derneği, İzmit Taşköprülüler Derneği ve Çavuşlu Köyü Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenleyeceği organizasyona güreş camiası, sporseverler ve bölge sakinlerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Yaklaşık 400 Güreşçi Katılacak

Geçtiğimiz yıl Kovid 19 tedbirleri kapsamında düzenlenemeyen ve bir yıllık aranın ardından yeniden güreşlere ev sahipliği yapacak olan 18. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri, aynı zamanda sezonun son güreşi olma özelliği taşıyor. 24 Ekim tarihinde İshakçılar Er Meydanı’nda saat 11:00 itibari ile başlayacak organizasyonda farklı boylarda güreşler tutulacak. Birbirinden ünlü başpehlivanların mücadelesine sahne olacak güreşlerde başpehlivanlık kategorisinde 40 isim mücadele edecek. Binlerce sporseverin takip etmesi beklenen bu yılki güreşlere yaklaşık 400 civarında güreşçinin katılması bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız