Güncel

İlim Yayma Cemiyetinden Yaz Okulu Mezuniyet töreni

Derince İlim Yayma Cemiyeti tarafından 2014 yılından itibaren her sene düzenlenen yaz okulu mezuniyet töreninin bu yıl 8'incisi düzenlendi.

15 Ağustos 2021 Saat: 14:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 549 kez okunmuştur

İlim Yayma Cemiyetinden Yaz Okulu Mezuniyet töreni
İlim Yayma Cemiyetinden Yaz Okulu Mezuniyet töreni

Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Derince İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Yasin Kayı, Başkan Yardımcısı Mahir Başkaya, yönetim kurulu üyeleri, aileler ve öğrenciler katılım sağladı.

Kayı:Çocuklarımız İyi Okullarda okusun

Programda konuşan Derince İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Yasin Kayı,'' Evlatlarımızın çok iyi okullarda okumasını ve çok iyi meslek sahibi olmasını istiyoruz, bu en doğal hakkımız ama aynı hassasiyeti çocuklarımızın manevi gelişim noktasında da gösterebiliyor muyuz, bunu kendimize sormamız gerekiyor. Çünkü hem dünyevi hem de uhrevi ilimlerin beraber olması gerekiyor ki biz ideallerimize bu şekilde kavuşalım. İlim Yayma Cemiyeti gibi kuruluşlara sizler de çocuklarınızı teslim ederek, hayal ettiğimiz bu gençliği yetiştirme gayesinde oluruz diye düşünüyorum.'' ifadelerine yer verdi.

28 ÖĞRENCİ SERTİFİKA ALDI Yaz okulunda dini eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel eğitimler de alan 6-12 yaş arası 28 öğrenci düzenlenen mezuniyet töreni ile sertifikalarına kavuştu. Programda, öğrenciler tarafından hazırlanıp sunulan; Kur’an-Kerim tilaveti, İlahi ve şiir dinletisi konuklara duygulu anlar yaşattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız