Spor

İL TANITIM VE GELİŞTİRME 13 Maddeyi Değerlendirdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtım Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) işbirliğinde düzenlenen Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’nın 7’inci buluşması Kartepe Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerç

1 Nisan 2023 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 437 kez okunmuştur

İL TANITIM VE GELİŞTİRME 13 Maddeyi Değerlendirdi
İL TANITIM VE GELİŞTİRME 13 Maddeyi Değerlendirdi

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’in başkanlığında yapılan toplantıya; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Kocaeli Müze Müdürü Serkan Gedük, TGA Temsilcileri Mehmet Aydın Demir, Serkan Yılmazer, Yakup Demir ve kurul üyesi temsilcileri katıldı. 13 maddenin değerlendirildiği toplantı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün MARKA’dan mali destek almaya hak kazanan “Kerpe Sualtı Arkeoparkı” projesinin tanıtımı ile başladı.

PROJE BEĞENİ TOPLADI

Kocaeli Müze Müdürü Serkan Gedük tarafından gerçekleştirilen sunumda çalışmalar slayt eşliğinde tüm detaylarıyla anlatıldı. Proje, kurul tarafından beğeniyle karşılandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Taşdelen ise gündemde yer alan Türk Mutfağı Haftası, Turizm Haftası, ilimizde ağırlanacak yerli ve yabancı influencerlar, etkinliklerin bir takvimde birleştirilmesi, sportif etkinlikler ve aksiyon planı çerçevesinde farklı projelerden oluşan çalışmaları ise kurul üyeleriyle birlikte tek tek değerlendirerek, istişarede bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız