Güncel

İbrahim Şirin projelerini açıkladı

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin bugün Derince Spor Salonu’nda düzenlenen programla seçim beyannamesini açıkladı.

11 Mart 2024 Saat: 10:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 395 kez okunmuştur

İbrahim Şirin projelerini açıkladı
İbrahim Şirin projelerini açıkladı

Derince’nin ihtiyaç duyduğu yüksek okul ile ilgili ilk adımı atmış olacağız. Çınarlı Kültür Merkezi Millet Bahçesi içinde bir alan bize tahsis edildi. Düğün salonunun da olduğu bir proje yapacağız.

TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYACAK

Sokak Hayvanları için rehabilitasyon ve bakım alanı inşa edeceğiz. İnşallah 12 bin metrekareli orman alanında hayvanlarımıza hizmet vereceğiz. Yeşil Camii 1000 kişi kapasiteli bir camii olacak. Külliye mantığında olam bir camiyi Derincemize kazandıracağız. Çenedağ Cımbızlar spor merkezini de yeni dönemde yapacağız. Spor ve fitness salonlarına kadar bir çok dalda hizmet verecek. İshakçılarda yer alan aile sağlığı merkezimizin durumu iyi değil. Başkanımız taşın altına elini koyacak. Sağlık müdürlüğü ile birlikte hizmet vereceğiz.

İNŞALLAH BANA NASİP OLUR

Kırsal Mahallelerde muhtarlıkların da olduğu mahalle konakları inşa edilecek. Muhtarlarında talepleri oldu. Yavuz Sultan Mahallesinde de gençlik merkezi inşa edilecek. İçerisinde gençlerimizin faydalanacağı yeni bir gençlik merkezi inşa edeceğiz. Derince Sanayisi inşallah bana nasip olur. 24 bin 500 metrekare alanda yapma planımız var. Çok talep edilen bir proje.

ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ SIKINTI YOK

60 Evler Sahilinde 16 bin metrekare alana Aquapark ve otel inşa edeceğiz. Spor tesislerine ihtiyacımız var. Sahilde olan balık tutma iskelesi ihtiyacını karşılayacağız. Ara eleman sıkıntısı çeken sanayicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için zanaat atölyelerini faaliyete geçireceğiz. Bizim Derince’de çözemeyeceğimiz sorun yok. Altından kalkamayacağımız proje yok”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız