Güncel

Hürriyet Adaylıktan Çekildi mi?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in CHP İzmit meclis üyesi listesine tepki nedeniyle istifasını yazdığı öğrenildi

20 Şubat 2024 Saat: 15:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 409 kez okunmuştur

Hürriyet Adaylıktan Çekildi mi?
Hürriyet Adaylıktan Çekildi mi?

CHP’nin meclis üyesi aday listelerinin belirlenmesi sürecinde adeta kriz yaşanıyor. Dün sosyal medya hesabından “Meclis listelerimizle ilgili ilçe başkanlığımızın hazırlayacağı listede yazılacak olan tüm adaylarımızla rahatlıkla çalışacağız. Tüm arkadaşlarımız çok kıymetli. Bu sebeple oluşacak meclis listesindeki isim tercihleri ve sıralama konusunda bir tasarrufum, talebim ve önerim olmayacaktır. İlçenin oluşturacağı liste kabulümdür. Tüm arkadaşlarımızla kol kola dayanışma içinde sahada tüm gücümüzle çalışacağız.” açıklaması yapan Hürriyet’in bugün listenin zirvesinde bulunan bazı isimler nedeniyle tepki gösterdiği ortaya çıktı.

İSTİFASINI YAZIP ÇIKTI
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in istifasını yazarak makamından çıktığı, ancak istifanın henüz işleme koyulmadığı ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile bugüne kadar uyumlu çalıştığı bilinen Hürriyet’in ise hangi isme tepki gösterdiği henüz bilinmezken; kendisine ulaşmak isteyen partililerin telefonuna ulaşamadığı öğrenildi.

PARTİ ÖRGÜTÜ SEFERBER OLDU
Aynı zamanda parti içinde yaşanan sıkıntının ardından CHP İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’ın da telefonlara cevap vermediği ortaya çıktı. Parti içinde yaşanan bu sorunun çözülmesi için pek çok partilinin İzmit Belediyesi ve parti örgütünde seferber olduğu biliniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız