Güncel

Hayatınıza Değer Katan sürücü kursu, Derince Hız Sürücü Kursu

Derince’de yılardır elde ettiği tecrübesini yeni ismi ile bütünleştiren Derince Hız Sürücü Kursu ehliyet almak isteyenlere önemli bir hizmet sunuyor. Hayatınıza Değer veren sürücü kursu Deneyimli uzman kadrosuyla, Derince Hız Sürücü Kursu Milli Eğ

13 Ekim 2021 Saat: 07:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 908 kez okunmuştur

Hayatınıza Değer Katan sürücü kursu, Derince Hız Sürücü Kursu
Hayatınıza Değer Katan sürücü kursu, Derince Hız Sürücü Kursu

Derince’de yıllarca ehliyet kursları konusunda uzmanlaşan, sürücü kursu yönetimlerinde tecrübesini konuşturan Tuncay Kanat aynı eğitim kolunda  Derince Hız Sürücü kursu ile Derincelilere hizmet vermeye devam ediyor.

 Hayatınıza Değer veren sürücü kursu

Derince Hız Sürücü Kursu sahibi  Tuncay Kanat, Derince’de yıllarca eğitimlerimizle binlerce kişiye ehliyet verdik. Bir çok kişi bizlerin tecrübelerinden faydalanarak direksiyon başına geçerek ehliyetlerine kavuşarak sürücü koltuğuna oturdular. Yılların Tecrübesini Derince’de  Hız sürücü kursu ile devam ettiriyoruz.

 

Bizim işimiz bu

Eğitime başladığımız ilk günlerde, kursiyerlerimize karşı olabildiğince açık, net, dürüst olmak ve takdir hakkını müşteriden yana kullanmak istedik.Hedefimiz uzun vadede istikrarı yakalamaktı.

Biz insanları sevmekle, diyalog kurmakla, onlar gibi düşünmekle o istikrarı yakaladık. Bizi diğerlerinden ayıran en büyük farklılığımız bu. Biz tüm artılarımızın yanında eksilerimizin de farkındayız.kursiyerlerimizin, bizim hakkımızdaki düşüncelerine önem vererek, kendimizi yenileyerek, yolumuza devam ediyoruz.

Yeni Yerimize bekliyoruz

Derince Sırrıpaşa Mahallemizde (Sabancı Okulu Karşısı)Yeni binamızda Dersliklerimiz 25’er kişilik sınıflardır. Dersler sinevizyon destekli olarak yapılmaktadır. Direksiyon eğitimi, sınav güzergahında yapılmaktadır.Yeni  araçlarla direksiyon eğitimi verilmektedir.

 

 İletişim

  • Sırrıpaşa, Denizciler Cd. No:180/1, 41900 Derince/Kocaeli

  • 0262 223 13 13

  • GSM : 0545 223 43 13

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız