Asayiş

Hatice Senem evinde öldürüldü

Derince Fatih Sultan Mahallesinde 3 yıl önce evlendiği 23 yaşındaki eşi ve 9 aylık bebeğinin annesi olan Hatice Senem’i darp ettikten sonra başına sert bir cisim ile vurarak öldürdüğü öne sürülen Mehmet Senem polis ekiplerince yakalanarak gözaltına a

25 Eylül 2021 Saat: 21:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 787 kez okunmuştur

Hatice Senem evinde öldürüldü
Hatice Senem evinde öldürüldü

Alınan bilgiye göre Derince Fatih Sultan Mahallesi Şen sokak adresinde ikamet eden ve 3 yıl önce evlendikleri öğrenilen Mehmet Senem (28) ve eşi Hatice Senem  (23), aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Mehmet Senem eşini darp etti. Sonraki 2 gün boyunca iddialara göre bu tartışmalar ve darp olayları devam etti. Önceki akşam ise çiftin evinden çevreye yayılan yüksek sesler üzerine komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, evde yapmış olduğu kontrollerde 9 aylık çocuğunun yanında darp edilen Hatice Senem’in, başına vurulan sert bir cisim ile hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

Olayı gerçekleştiren Mehmet Senem ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.Öte yandan olayı öğrenen Hatice Senem’in ailesi ile yakınları yasa boğuldu.  Senem’in ailesi damatları Mehmet Senem’in sürekli olarak Hatice ile tartıştığını ve sürekli olarak Hatice’yi öldüreceğini söylediğini ileri sürdü. Öte yandan daha önce cezaevine girip çıktığı ve çeşitli suçlardan da kayıtları bulunduğu ileri sürülen zanlı Mehmet Senem, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Eşi tarafından darp edilen ve öldürülen Hatice Senem’in cenazesinin ise Pazar günü İstanbul Esenyurt’ta toprağa verileceği öğrenildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız