Yaşam

Halil Çolak Oğlunu evlendirdi

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Derince Çolakoğlu Mermer’in sahibi Halil Çolak oğlu Burak’ı muhteşem bir düğün ile evlendirdi.

11 Ekim 2020 Saat: 13:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.289 kez okunmuştur

Halil Çolak Oğlunu evlendirdi
Halil Çolak Oğlunu evlendirdi

Körfez sahilde bulunan Lavinia Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın, Derince Belediyesi eski Başkanı Halit Altuntaş,  Polis Başmüfettişi Akif Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı. Osman Çelikten ile Yıldız Çelikten çiftinin güzeller güzeli kızları Aylin ile Halil Çolak ile Binnur Çolak çiftinin yakışıklı oğulları Burak muhteşem bir düğün ile evliler kervanına katıldılar

Nikahı Zeki Başkan kıydı

Açık alanda Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak yapılan düğünde genç çift havai fişek eşliğinde ilk danslarını ettikten sonra takı törenine geçildi. Genç çiftin nikahını kıyan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Her iki tarafın ailelerinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğün merasiminde genç çifti tebrik edenler, ‘Bir ömür mutluluklar’ dilediler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız