Yaşam

Güven Deniz ve Arkadaşları Mesire Alanını Temizledi

Derince Çınarlıdere Mesire alanı çevreye bırakılan atıklar nedeniyle kirletiliyor. Yavuz Şimşek ve ailesinin başlattığı temizlik seferberliğini bu hafta Güven Deniz ve arkadaşları devam ettirdi.

18 Eylül 2020 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 696 kez okunmuştur

Güven Deniz ve Arkadaşları Mesire Alanını Temizledi
Güven Deniz ve Arkadaşları Mesire Alanını Temizledi

Derince ilçesinde bulunan, yeşilliği ve doğa yürüyüşü imkanıyla Kocaelililere nefes aldıran Çınarlıdere Mesire alanı burada piknik yapan bilinçsiz şahıslar, pikniklerinin ardından yiyecek, ambalaj ve poşet gibi her türlü atığı piknik yaptıkları alanlara ve çevresine atıyor. Bu nedenle yaşanan kirlilik, yürüyüş yapan vatandaşları rahatsız ediyor.Derince’de oturan Yavuz Şimşek ailesiyle birlikte Çınarlıdere’de doğa yürüyüşüne çıktığında kirlilikten rahatsız olan Şimşek, çocuklarıyla birlikte alanda temizlik yapmıştı.

Bu temizlik hareketini  bu hafta İlçenin sevilen esnaflarından Güven Deniz ve arkadaşları Hüseyin Yıldız devam ettirdi.İki isim, ellerine taktıkları eldivenlerle büyük bir alanı çöpten arındırdı. Güven Deniz, “Buradan herkese sesleniyorum. Lütfen piknik yaptığımız alanları temiz tutalım. Çöplerimizi alan dışındaki çöp konteynırlarına atalım. Pikniğe gelen herkesten rica ediyorum. Yanınızda çöp poşetiyle gelip, kendi çöpleriyle birlikte çevredeki çöpleri de atsınlar” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız