Güncel

GÜNKAY MARKET KARTEPEDE AÇILDI

Günkay Market 13. Şubesini Görkemli bir törenle Kartepe'de açtı. Uygun fiyat temiz hizmet anlayışını Kartepe'ye getiren Günkay Market açılışı büyük ilgi gördü

13 Mayıs 2022 Saat: 22:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 709 kez okunmuştur

GÜNKAY MARKET KARTEPEDE AÇILDI
GÜNKAY MARKET KARTEPEDE AÇILDI

ocaeli’nin simgesi haline gelen kuruluşlardan olan Günkay Marketler zinciri 13. Şubesini Kartepe’de törenle açtı. Kurulduktan sonra halkın da gösterdiği ilgi ile hızla büyüyen Günkay Marketleri, Derince Körfez, İlimtepe’de yeni şubeler açmış, Başiskele’de de ana deposunu oluşturmuştu

Kalabalık katılımın olduğu açılış törenine Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcısı Osman Yurt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon Başkanı Tekin Dursun,Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Kocaelispor Başkan yardımcısı ve iş adamı Recep Durul,MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Körfez’den çok sayıda iş adamı ve konuklar katıldılar.

Açılışta konuklarla yakından ilgilenen ve Ahmet Kaya, gösterilen ilgi nedeniyle hizmet zincirlerini genişlettiklerini belirterek, “Pandemi döneminde çok zor şartlar altında çalışmamıza rağmen ilgiyi karşılıksız bırakmadık ve her çağrıya cevap vermeye çalıştık. Halkın ilgisiyle büyümeye devam ettik ve bundan sonra da en iyi hizmeti vermeye çalışacağız” dedi.

Ahmet Kaya, bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcısı Osman Yurt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Kocaelispor Başkan Yardımcısı ve İş Adamı Recep Durul başta olmak üzere tüm konuklara ve ilk günden yanlarında olan Kartepeli vatandaşlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kartepe Ataevler Mahallesi Sapanca yolu üzerinde bulunan Günkay Marketler Zincirinin 13. Şubesi, diğer marketler gibi geniş bir hizmet alanına sahip bulunuyor. Markette, başta gıda olmak üzere bir çok ihtiyaç malzemesi yer alıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız