Güncel

Gençler Geleceğimizin Mimarıdır

AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği toplantıya katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Ülkemizin ve milletimizin en güzel hazinesi olan geçlerimiz geleceğimizin mimarıdır” dedi.

16 Ağustos 2021 Saat: 23:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 532 kez okunmuştur

Gençler Geleceğimizin Mimarıdır
Gençler Geleceğimizin Mimarıdır

“Gençlerimiz çok kıymetli”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği toplantıya katıldı. Yaptığı konuşmada İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Aygün, “Değerli milletvekillerimiz ve ilçe başkanımızla beraber burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimiz bizler için çok kıymetli. AK davaya gönül veren böylesine pırıl pırıl gençlerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

“Önceliğimiz gençlerimiz”

İlçe gençlerine yönelik projelere büyük önem verdiğini belirten Başkan Aygün, “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz projelerde önceliğimizi daima gençlerimize verdik. Oluşturduğumuz gençlik merkezleriyle yavrularımıza eğitim alanlarından spor alanlarına kadar her imkanı sağlamaya özen gösterdik. Allah’ın izniyle yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz için birçok önemli projemizi daha Derincemize kazandıracağız. Ülkemizin ve milletimizin en güzel hazinesi olan geçlerimiz geleceğimizin mimarıdır. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak vatanımızın büyümesine katkı sağlamaktır. Bizler bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız