Güncel

genç-İMO “Staja Birlikte Hazırlanıyoruz” semineri düzenlendi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, şantiyede veya büroda staj yapacak Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü genç-İMO üyelerine yönelik stajlarının daha verimli geçmesi için “Staj Bilgilendirme Semineri” düzenledi.

15 Mayıs 2022 Saat: 12:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 446 kez okunmuştur

genç-İMO “Staja Birlikte Hazırlanıyoruz” semineri düzenlendi
genç-İMO “Staja Birlikte Hazırlanıyoruz” semineri düzenlendi

Moderatörlüğünü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi İnş. Müh. Murat Karadeniz ve Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi İnş. Müh. Onur Öztürk tarafından yönetilen staj bilgilendirme toplantısına 12. Dönem İMO Kocaeli Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Bulut konuşmacı olarak katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda düzenlenen çok sayıda öğrencinin katıldığı panelde, şantiyede veya büroda staj yapacak olan geleceğin genç mühendis adaylarına stajlarının daha verimli geçmesi için dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Konuşmacıların sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Seminerin sonunda genç-İMO sınıf temsilcileri tarafından Murat Karadeniz, Onur Öztürk ve Kahraman Bulut’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız