Güncel

Fatma Kaplan Hürriyet ve Sertif Gökçe el ele verip zaferi kutladı

İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, 30 yıl aradan sonra Derince iktidar partisinde alıp CHP’ye katan Sertif Gökçe ile zafer konuşması yaptı

1 Nisan 2024 Saat: 12:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 424 kez okunmuştur

Fatma Kaplan Hürriyet ve Sertif Gökçe el ele verip zaferi kutladı
Fatma Kaplan Hürriyet ve Sertif Gökçe el ele verip zaferi kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmit Belediye Başkanı seçilen mevcut başkan Fatma Kaplan Hürriyet, seçim konvoyu ile birlikte CHP’nin Derince Belediye Başkanı seçilen Sertif Gökçe’nin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) önünde miting yaptı.

“DERİNCE’DE GÜLÜMSEDİ”

Şarkılar eşliğinde konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “2019’da biz İzmit ile başladık şimdi Derince ve Karamürsel ile devam edeceğiz. Başkanımız benden daha şanslı şimdiden meclis çoğunluğunu aldı. Başkanımız, sosyal belediyecilik anlamında iyi işler yapacak, bundan adım kadar eminim. Ben her zaman onun yanında olacağım. Bizim boyumuz borcu olan sosyal belediyeciliği size vereceğiz. İzmit gülümsedi, Derince gülümsedi, Karamürsel gülümsedi şimdi Büyükşehir’in gülümsemesi lazım. Size söz veriyorum beş yılımız var bu beş yıl içinde yılmadan yorulmadan. Bunlar bizi şimden Derince’den duyuyorlar. Kendileri tek kale maç oynadı ama Ekrem başkana da Mansur başkana da yetişemediler. Bu zafer kadınların, gençlerin, emeklilerin zaferidir. Biz ayrımcılık yapmayacağız, partizanlık yapmayacağız. Zaferiniz kutlu olsun. Derince halkı sizinle çok güzel işler yapacağız. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı. 

“ALAMADIĞINIZ HİZMETİ TEKRARDAN ALACAKSIMIZ”

Hürriyet’ten sonra konuşan Başkan Gökçe, “Daha bu ilk kutlayış ve biz daha çok kutlayacağız. 30 yıldır siz sosyal belediyeciliğe açsınız ve biz de bunu biliyoruz. Biz artık ranta değil sosyal belediyeciliğe adım atmış olacağız. Biz meclis  çocuğunu aladık ve İzmit ile çok güzel işler yapacağız. Sizler 30 yıldır alamadığımız hizmeti beş yıl sonra tekrardan alacaksınız. Fatma başkanımızın da dediği gibi beş yıl sonra kırmızı olan Derince haritası gibi diğer ilçelerde kırmızı olacak. İzmit ile çok güzel işler yapacağız”dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız