Güncel

Ekrem İmamoğlu Çınar Kart lansmanı için İzmit’e geliyor

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM A.Ş arasında geliştirilen işbirliği ile yeni bir şehir yaşam kartı olacak Çınar Kart’ın lansman programı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın İzmi

29 Kasım 2022 Saat: 22:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 454 kez okunmuştur

Ekrem İmamoğlu Çınar Kart lansmanı için İzmit’e geliyor
Ekrem İmamoğlu Çınar Kart lansmanı için İzmit’e geliyor
İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM A.Ş arasında yapılan işbirliği ile ‘İki Şehir Tek Kart’ sloganıyla oluşturulan, her iki şehirde kullanılabilecek, toplu ulaşımdan alışverişe kadar hem vatandaşa hem de esnafa fayda sağlayacak olan ‘Çınar Kart’ projesinin lansmanı yarın (30 Kasım Çarşamba) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacak. Daha önce İstanbul’da olacağı açıklanan lansman programı İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek. 
İSTANBULKART İLE AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP
Sosyal belediyeciliğin ayrıcalık kartı olarak tanımlanan İzmit Belediyesi Çınar Kart ile ihtiyaç sahibi ailelerin gıda, giyim, kırtasiye ve benzeri tüm ihtiyaçlarını daha modern bir anlayışla karşılama imkânına sahip olacak. Çınar Kart, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait İstanbulkart ile aynı özelliklere sahip olacak ve tüm noktalarda İstanbulkartla aynı şekilde kullanılabilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız