Eğitim

Eğitim Dönemi Öncesi Toplantı

Yeni eğitim dönemi öncesi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti

28 Ağustos 2021 Saat: 11:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 802 kez okunmuştur

Eğitim Dönemi Öncesi Toplantı
Eğitim Dönemi Öncesi Toplantı

Okul Müdürlerinin Katılımıyla

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını dolayısıyla ülkemizde yüz yüze eğitim bir süre kesintiye uğramış ve öğrenciler uzaktan eğitim ile çalışmalarını sürdürmüştü. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklama sonrası bu yıl ilk olarak 1-3 Eylül arası okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi verilecek. Ardından 6 Eylül tarihi itibariyle ise ilkokullar, ortaokullar ve liselerde haftada beş gün yüz yüze eğitime başlayacak. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi yapılan son hazırlıklar ve çalışmalarla ilgili Derince’de bir toplantı düzenlendi.

 

Son Hazırlıklar Değerlendirildi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de gerçekleşen toplantı AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,  AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dulkadiroğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve ilçedeki okul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi yapılan son hazırlıkların değerlendirildiği toplantıda eğitimin kesintiye uğramaması için tüm kesimlerin hassasiyetle çalışması gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız