Güncel

Deva Partisi Derince İlçe başkanı Zeynep Sudan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan mesaj yayımladı.

18 Mayıs 2021 Saat: 23:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 628 kez okunmuştur

Deva Partisi Derince İlçe başkanı Zeynep Sudan 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Deva Partisi Derince İlçe başkanı Zeynep Sudan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Başkan Sudan, mesajında şunları belirtti: “Türk Milletinin onur mücadelesi olarak kabul ettiği, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, fedakarlık, kahramanlık ve şerefle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan kurtuluş savaşı hareketinin başlatılarak aziz milletimizden alınan destekle bağımsızlık meşalesinin yakıldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102.Yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz. Binlerce şehit vererek,sıkıntı ve yokluklar içinde,büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir.Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak,en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.
Bir millet,gençlerini iyi yetiştirebildiği ve onlara, kendilerini ispat edecek imkânlar sunabildiği sürece ilerleyebilir. Çünkü bugün bizlerin bulunduğu konumlara yarın gençlerimiz geleceklerdir.İşte bu nedenle gençlerimize yaptığımız her hizmet, aslında ülkemiz geleceğine yapılmış birer yatırım olarak değerlendirilmelidir. Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazi ve şehitlerimizi en kalbi duygularımla, minnetle yad ediyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız