Siyaset

DEVA Derince İlçeden ziyaretler

Deva Partisi Derince İlçe teşkilatı Derince İlçe Emniyet Müdürü ve Derince İmam Hüseyin Cem Evini ziyaret etti.Atatürkçü Düşünce Derneği Derince Şubesi de İlçe başkanlığını ziyaret etti.

2 Ekim 2021 Saat: 12:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 596 kez okunmuştur

DEVA Derince İlçeden ziyaretler
DEVA Derince İlçeden ziyaretler

DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan  ve yönetimi İlçeye yeni atanan Derince İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü Şen’de Sudan ve yönwtimine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Cem Evini ziyaret

Deva Partisi Derince İlçe Başkanı ve yönetimi İlçede ziyaretlerine Çenedağ Mahallesinde bulunan Derince İmam Hüseyin Cem Evimizi ziyaret ederek devam ettiler. Cem evi Başkanımız Gürsel Önder bey ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulunan Deva yöneticileri misafirperverliklerinden ötürü başkan ve yönetimine teşekkür ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneğinden ziyaret

DEVA Partisi Derince İlçe teşkilatına,Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanımız Nagihan Giray ve yönetimi ziyarette bulundu. Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan Atatürkçü Düşünce Derneği Derince ilçe yönetimine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız