Siyaset

DEVA Derince’den Oda Başkanlarına ziyaret

DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan ve yönetimi , Derince Şoförler Odası Başkanı Yaşar Tuncer’i ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir’i ziyaret etti.

30 Ocak 2021 Saat: 21:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 739 kez okunmuştur

DEVA Derince’den Oda Başkanlarına ziyaret
DEVA Derince’den Oda Başkanlarına ziyaret

DEVA Partisi Derince İlçe Teşkilatı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Zeynep Sudan’ın ilçe başkanlığını yaptığı DEVA Partisi Derince İlçe Teşkilatı, Derince Şoförler Odası Başkanı Yaşar Tuncer’i oda binasında ziyaret etti. Sudan ve yönetimi çalışmalarından bahsederek Derince’nin önemli STK’larına ziyaretlerimiz devam ediyoruz. İlçede  bulunan Oda Başkanları ve derneklere fikir alışverişinde bulunmaya  devam edeceğiz dedi. Oda başkanı Yaşar Tuncer ise Sudan ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziraat Odasını

DEVA Partisi Derince İlçe Teşkilatı daha sonra Derince Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir’i oda binasında ziyaret etti. DEVA  Partisi Derince Başkanı Zeynep Sudan parti çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra İlçede Ziraat odasının çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret karşılıklı  görüş alışverişleri ile sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız