Güncel

Derneklerimiz Kültürel Zenginliğimizdir

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kocaeli Adıyamanlılar Derneği’ne konuk oldu

13 Ağustos 2022 Saat: 11:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 455 kez okunmuştur

Derneklerimiz Kültürel Zenginliğimizdir
Derneklerimiz Kültürel Zenginliğimizdir

Kocaeli Adıyamanlılar Derneği

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, istişarede bulunmaya önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez gün boyu ilçede çeşitli temaslar gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Yılmaz ve dernek üyelerini ziyaret etti. Derneğin Yenikent Mahallesi’nde bulunan binasında gerçekleşen görüşmede İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir ve teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.

 

STK’larla İstişareler Devam Ediyor

Ziyarette bir konuşma yapan İlçe Başkanı Koray Merdan, sivil toplum kuruluşları ile istişareleri sürdürdüklerini belirterek, göstermiş oldukları ilgiden dolayı dernek mensuplarına teşekkür etti. Milletvekili Radiye Sezer Katıcıoğlu da konuşmasında yerelde ve genelde yapılan çalışmaları değerlendirerek “Dernek başkanımız Sinan Yılmaz ve tüm dernek üyelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında “Derneklerimiz bizim kültürel zenginliğimiz. STK'larımızı ziyaret ederek, istişarede bulunmaya kıymetli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini almaya, devam ediyoruz” dedi. Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkanı Sinan Yılmaz da ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız