Güncel

Derneklerimiz Kültür Mozaiğimiz

Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bir kültür mozaiği olan Derince’mizde her fırsatta derneklerimizle bir araya gelerek, projelerimizi paylaşıyoruz” dedi

25 Eylül 2021 Saat: 10:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 484 kez okunmuştur

Derneklerimiz Kültür Mozaiğimiz
Derneklerimiz Kültür Mozaiğimiz

Serhat İlleri Derneği’ne Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşları nezdinde yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak İbni Sina Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği'ne konuk oldu. Burada Dernek Başkanı Fuat Katkay ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün’e ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Ayşe Şiranün, Mustafa Morgül, Hamza Macit, İmdat Gülcan, Kurtuluş Aytekin ve AK Parti ilçe yöneticileri ile teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor

Ziyaretinde geride kalan süreçte hizmete sundukları ve yapımını planladıkları projeleri paylaşan Başkan Aygün, dernek mensuplarının talep ve önerilerini de dikkatle dinledi. STK temaslarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Aygün, “Bir kültür mozaiği olan Derince’mizde her fırsatta derneklerimizle bir araya gelerek, projelerimizi paylaşıyoruz. Bu vesileyle bizleri bu akşam konuk eden Dernek Başkanımız Fuat Katkay ve dernek üyelerimize göstermiş oldukları samimi ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Katkay da Başkan Aygün’e ilçeye kazandırdığı projeler ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız