Spor

Derincespor Gümüşhane'den 3 Puan ile dönüyor

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor zorlu Gümüşhanespor deplasmanından 3 puanla döndü. Rakibini 2-0 mağlup eden ekibimizde müthiş galibiyeti getiren goller 32. dakikada Uğurcan ve 90+7. dakikada penaltıdan Efe Karaoğlu’ndan geldi.

22 Ekim 2021 Saat: 22:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 601 kez okunmuştur

Derincespor Gümüşhaneden 3 Puan ile dönüyor
Derincespor Gümüşhane'den 3 Puan ile dönüyor

Gümüşhane Şehir Stadı’ndaki maçın başından sonuna kadar istekli, iştahlı ve diri bir görüntü ortaya koyan Belediye Derincespor 32.dakikada Uğurcan’ın şık golü ile öne geçti. İlker’in derinlemesine gönderdiği pasta topu alan ve soldan ceza sahasına sokulan Uğurcan kalecinin yanından fileleri gördü. (0-1) Maçın 43. dakikasında Derince’de Mehmet Tosun yakın mesafeden topu dışarıya gönderdi. İlk yarı, Derince ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da Derince’nin kontrollü oyunu devam etti. Gümüşhane’nin yoğun baskısına iyi cevap veren ekibimizde 90+6. dakikada Mert Somay ceza sahası içinde düşürüldü ve Derince ekibi penaltı kazandı.Topun gerisine geçen Kaptan Efe Karaoğlu kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. (0-2)

Hafta İçi Altay ile

Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Derince ekibi İzmitli futbolcular Oktay Pop ve Raif Gündoğdu’nun forma giydiği Gümüşhanespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 14’e çıkardı. Son 4 maçta 10 puan toplayan ekibimiz 26 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda Süper Lig takımlarından Altay’ın konuğu olacak. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız