Spor

Derincespor´dan Bir Önemli Başarı Daha

Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olarak önemli bir başarı daha elde eden Derincespor Kulübü sporcusu Duru Emine Karak, Başkan Aygün’ü ziyaret etti

2 Ağustos 2022 Saat: 06:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 490 kez okunmuştur

Derincespor´dan Bir Önemli Başarı Daha
Derincespor´dan Bir Önemli Başarı Daha

10 Bin 614 Kişiye Spor İmkanı

14 branşta binlerce sporcunun eğitim gördüğü Derincespor amatör spor kategorilerinde ses getirecek çalışmalara imza atıyor. Bir yıl içerisinde 10 bin 614 kişiye spor yapma imkanı sunan Derincespor Kulübü’nde basketbol, voleybol, tenis, tekwando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, kadın futbolu, step aerobik, plates ve zumba branşlarında faaliyetler devam ediyor. Derincespor Kulübü’nün sporcularından Duru Emine Karak da Kocaeli şampiyonluğunun ardından katıldığı Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası'nda bir önemli başarıya daha imza attı.

Başkan Aygün’e Ziyaret

Amasya'da düzenlenen Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olarak önemli bir derece daha elde eden Duru Emine Karak, bu başarısını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile paylaştı. Şampiyona dönüşü Başkan Aygün’ü ziyaret eden sporcu, turnuva ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Derincespor Kulübü Başkan Yardımcısı Işıl Bozca ve Tekvando Antrenörü Tuncay Karak da hazır bulundu. Derincespor Kulübü’nün başarılı tekvandocusu Duru Emine Karak'ı tebrik eden Başkan Aygün, Derincespor’un bir yıllık süreçte çok önemli başarılara imza attığını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız