Spor

Derincespor çok farklı :4-0

Belediye Derincespor, zorlu rakibi Arnavutköy Belediyesi karşısındaki harika futbolunu 4-0 golle süsleyerek rakibini mağlup etti.

28 Ocak 2021 Saat: 21:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 788 kez okunmuştur

Derincespor çok farklı :4-0
Derincespor çok farklı :4-0

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta zirve mücadelesi veren Belediye Derincespor, sezonun ikinci yarısına sahasında oynadığı zorlu Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ekibiyle oynadığı maçla başladı. Temsilcimiz, Baturman’ın görevi bırakmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna getirilen Fatih Uygun önderliğinde ilk maçına Yunus Emre Genç, Efe Karaoğlu, Koray Baykara, Sinan Morgil, Muhammet Fatih Yıldırım, Rıdvan Aykan, Melih İnan, Sercan Uslu, Mehmet Tosun, Mehmet Bağlı ve Muhammed Enes Yılmaz 11’i ile çıktı.

Belediyespor 4 gol attı

Müsabakaya çok iyi başlayan Belediye Derincespor, henüz ikinci dakikada Muhammed Enes Yılmaz ile 1-0 öne geçti. Rakip kaleyi ablukaya alan sarı-lacivertliler, üst üste net fırsatlar yakaladı. Temposunun düşürmeyen ve etkili futbolunu sürdüren sarı-lacivertliler, 30 ve 34’üncü dakikalarda Melih İnan’ın kaydettiği gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Şampiyonluk adayı rakibi karşısında harika futbolunu ikinci yarıda da sürdüren temsilcimiz, 89’da Efe’nin penaltı golüyle skoru belirledi ve müsabakayı 4-0 gibi net bir skorla kazanarak Play-Off takibini sürdürdü.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız