Siyaset

Derinceli Muhtarların İlk Konuğu Milletvekili Zeybek Oldu

Derinceli muhtarların kurmuşolduğu Derince Muhtarlar derneği'nin ilk konuğu AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek oldu.

16 Eylül 2021 Saat: 21:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 596 kez okunmuştur

Derinceli Muhtarların İlk Konuğu Milletvekili Zeybek Oldu
Derinceli Muhtarların İlk Konuğu Milletvekili Zeybek Oldu

Derinceli muhtarların, bir araya gelerek kurduğu Derince Muhtarlarlar Derneği'nin ilk misafiri AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek oldu. Yelken Kafe Restoran'da Derinceli muhtarların ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek'e AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da eşlik etti. Derinceli muhtarlalar, dernek olarak yapacağı çalışmalar hakkında Vekil Zeybek'e bilgiler vererek taleplerini dile getirdi.

'İLGİLİ YERLERLE GÖRÜŞECEĞİM''

Derinceli muhtarlarla bir araya gelen Vekil Zeybek; ''Bu toplantıda yeni bir dernek kuran Derinceli muhtarlarımızla bir araya geldik ve bu derneğin ilk misafiri olarak beni çağırdıkları için de ayrıca çok sevindim. Muhtarlarımızın daveti üzerine geldik ve hem dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldık hem de muhtarlarımızın ortak sorunlarını dinledik. Bu sorunların çözümü noktasında da ilgili yerlerle görüşme yapacağım. Derinceli muhtarlarımıza bu güzel davetleri için teşekkür ederim ve yeni kurdukları derneklerinde de başarılı çalışmalar diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız