Spor

Derinceli Kardeşler Gururumuz Oldu

Buz Pateni Federasyonu'nca düzenlenen Short Track Federasyon Kupası'nda başarılarıyla göz kamaştıran Atlı kardeşler, Başkan Aygün’ün konuğu oldu

20 Haziran 2021 Saat: 14:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 633 kez okunmuştur

Derinceli Kardeşler Gururumuz Oldu
Derinceli Kardeşler Gururumuz Oldu

Başkan Aygün Tebrik Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Buz Pateni Federasyonu'nca düzenlenen Short Track Federasyon Kupası'nda başarılara imza atan Derinceli öğrencileri makamında konuk etti. Zorlu organizasyonda şampiyon olan Işılay Defne Atlı, üçüncü olan Muhammed Arda Atlı ve dördüncü olan Yiğit Mert Atlı kardeşleri konuk eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün başarılı sporcuları tebrik etti.

 

Spor Tesisleri İnşa Ediyoruz

Ziyarette çocukların velisi Özlem Atlı, Pakmaya Abidin Pak İlkokulu Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz, Pakmaya Abidin Pak Ortaokulu Müdürü Semih Küçük, 1/C Sınıf Öğretmeni Ensar Akyol, spor hocaları Mülkinaz Bıyık da hazır bulundu. Üç kardeşin başarılarıyla örnek olduğunu belirten Başkan Aygün, “Bizler de inşa ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezleri ile çocuklarımıza spor yapacakları alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki ilçemizdeki tesisler çoğaldıkça başarı da aynı oranda artacak” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız