Güncel

Derince'de Sertif Gökçe Görevi Devraldı

Derince Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Sertif Gökçe, Belediye Başkanı Zeki Aygün'den görevi devraldı.

4 Nisan 2024 Saat: 23:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.023 kez okunmuştur

Derincede Sertif Gökçe Görevi Devraldı
Derince'de Sertif Gökçe Görevi Devraldı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Sertif Gökçe, mevcut Belediye Başkanı Zeki Aygün'den görevi devraldı. Gökçe, Kocaeli Adliyesi'nde mazbatasını aldıktan sonra, büyük bir coşkuyla karşılandığı Derince Belediyesi'nde devir teslim törenine katıldı.

Tören sırasında AK Partili Zeki Aygün, "Demokrasinin güzelliği budur. Sertif Gökçe ile uzun süredir tanışıyoruz. Kendisi bizim yapmış olduğumuz hizmetleri biliyor. Devam eden projelerimiz var. Gerekirse yardımcı olurum. Amaç Derince'ye hizmet etmek" dedi. Aygün, Derince'nin anahtarını Gökçe'ye teslim ederek görevi resmen devretti.

Yeni Belediye Başkanı Sertif Gökçe ise, "Geçen dönem güzel bir yarış içindeydik. Zeki Aygün başkanımızın gerçekleştirdiği projelere saygı duyuyoruz ve biz de kendi projelerimizi hayata geçireceğiz. Derince halkına hizmet etmek bizim için onur verici. Herkesi kucaklayacağız ve kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Derince emin ellerde olacak" ifadelerini kullandı.

Bu önemli devir teslim töreni, Derince'de yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Hem Zeki Aygün'ün olumlu dilekleri hem de Sertif Gökçe'nin sözleri, Derince'nin geleceği için umut verici mesajlar olarak değerlendirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız