Spor

Derince'de Her Noktada Spor Var

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada kick boks antrenmanı yapan Derincespor Kulübü sporcuları ve aileleriyle bir araya geldi

10 Mayıs 2022 Saat: 23:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 508 kez okunmuştur

Derincede Her Noktada Spor Var
Derince'de Her Noktada Spor Var

Gençlik ve Spor Merkezleri

Derince'ye birbirinden önemli kalıcı eserler kazandıran Başkan Aygün'ün gençliğe verdiği önem hizmete sunduğu projelerine de yansıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu anlayış doğrultusunda ilçedeki ilk gençlik merkezini 2020 yılı içerisinde Dumlupınar Mahallesi'nde hizmete açmıştı. Çocuklar ve gençlerden büyük ilgi gören Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'nde sportif branşlarda faaliyetler sürerken, kültürel ve sanatsal eğitimler de devam ediyor. Bahar dönemi ile birlikte yeniden yoğun ilgi görmeye başlayan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada antrenman yapan sporcular ve aileleriyle bir araya geldi.

 

Kick Boks Antrenmanları

Antrenör Murat Polat yönetiminde kick boks antrenmanlarını Dumlupınar Spor Merkezi’nde sürdüren ayın belli günleri açık havada çalışmalarına devam eden Derincespor Kulübü sporcuları ile bir araya gelen Başkan Aygün, sporcu velilerinin Anneler Günü’nü de tebrik etti.  Tesisleşmeye önem verdiklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışıp, projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. İlçemizin çeşitli noktalarına inşa ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezlerimiz halkımıza en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi ziyaret ederek burada spor yapan öğrencilerimiz ve aileleriyle hasbihal ediyoruz. Her şey yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin mutluluğu için” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız