Güncel

Derince´nin Yeni Markası; TAŞKÖPRÜ SÜT

Derince Belediyesi’nin Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri'nde hazırladığı Taşköprü Süt markası Çenesuyu Kaşık ve Yelken Tesisleri'nde satışa sunuldu

17 Mayıs 2023 Saat: 20:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 407 kez okunmuştur

Derince´nin Yeni Markası; TAŞKÖPRÜ SÜT
Derince´nin Yeni Markası; TAŞKÖPRÜ SÜT

TARIMSAL KALKINMA TESİSLERİ

Derince’nin köylerinde birbirinden değerli projeleri hayata geçiren Başkan Zeki Aygün’ün bölgeye kazandırdığı Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri, ticareti geliştirerek, tarımsal kalkınma, istihdam ve ekonomiye katkı sunuyor. Başkan Aygün’ün Çavuşlu Mahallesi İshakçılar mevkiinde inşa ettiği Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri bünyesinde Mısır Kurutma Ünitesi, Süt Pastörizasyon Ünitesi, Yem Karma Ünitesi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Ünitesi’ni barındırıyor. 2 bin 100 m2 kapalı alan ve 5 bin 850 m2 açık alandan oluşan tesislerde yer alan Süt Pastörizasyon Ünitesinde hazırlanan Taşköprü Süt markası satışa sunulmaya başladı.

 

İKİ AYRI NOKTADA SATILIYOR

Tesislerde 3 ve 5 litrelik pet şişeler halinde hazırlanan Taşköprü Süt ilk etapta Çenesuyu Kaşık Tesisleri ve Yelken Kafe Restaurant’ta satışa sunuldu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Taşköprü Süt’ün lansman litre fiyatı 20 TL olarak belirlendi. Önümüzdeki süreçte Derince Belediyesi bünyesindeki Çenesuyu A.Ş. üzerinden piyasaya sürülecek olan Taşköprü Süt, yine Çenesuyu bayileri üzerinden evlere servis edilecek. Kar amacı gütmeden, tarımsal faaliyetleri desteklemek ve köy halkını üretime teşvik etmek amacıyla kurulan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri, hayata geçirdiği uygulamalarla bölge sakinlerinin emek ve alın terini de kazanca dönüştürüyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız