Güncel

Derince´nin Caddeleri Işıl Işıl

Derince’de devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Esentepe Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Engin Caddesi, ışıl ışıl bir görünüme kavuştu

8 Şubat 2021 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 618 kez okunmuştur

Derince´nin Caddeleri Işıl Işıl
Derince´nin Caddeleri Işıl Işıl

Dekoratif Aydınlatma

Başkan Aygün yönetiminde projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de kent estetiğine değer katan çalışmalara da imza atılıyor. Henüz iki yıllık süreç bile dolmadan vatandaşlara söz verdiği 41 projeyi yüzde 60 oranında tamamlayan Başkan Aygün öncülüğünde Derince’de çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Kent estetiğine yönelik atılan adımlar kapsamında yapılan dekoratif aydınlatma çalışmaları ise Derince’ye artı değer katıyor. Başkan Aygün’ün talimatı ile başlatılan dekoratif aydınlatma çalışması ilçede ilk olarak Hafız Hasan Yılmaz Caddesi, İstasyon Caddesi, Dernek Sokak ve Şehit Nedim Küçük Sokak ile Denizciler Caddesi’nin kalan kısımlarında uygulanmıştı.

 

Ticari Yaşama Katkı

Derince genelinde gerçekleşen dekoratif aydınlatma çalışmaları ilçenin üç ana caddesinde daha devam etti. Yapılan çalışmalarla birlikte Esentepe Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Engin Caddesi ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. İlçenin adeta siluetini değiştiren dekoratif aydınlatma çalışmaları aynı zamanda yapıldığı bölgelerdeki ticari hareketliliği de arttırarak, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Görsel güzelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan uygulama, Derince genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde belirlenen program dahilinde etap etap devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız