Güncel

Derince Hız Sürücü Kursu Açıldı

Tuncay Kanat’ın sahibi olduğu Derince Hız Sürücü Kursu Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler caddesi, Sabancı Okulu karşısında hizmete açıldı.

18 Ekim 2021 Saat: 22:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 626 kez okunmuştur

Derince Hız Sürücü Kursu Açıldı
Derince Hız Sürücü Kursu Açıldı

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesinde  hizmet vermeye başlayan Derince Hız Sürücü Kursu düzenlenen görkemli bir törenle resmi olarak açıldı.Sabancı Okulu karşısında bulunan Derince Hız Sürücü Kursunun açılışına  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Osman Koçyiğit,Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük ve bir çok davetli katıldı.

Derince Hız Sürücü Kursunun sahibi Tuncay Kanat,''Derince’de yıllarca eğitimlerimizle binlerce kişiye ehliyet verdik. Bir çok kişi bizlerin tecrübelerinden faydalanarak direksiyon başına geçerek ehliyetlerine kavuşarak sürücü koltuğuna oturdular. Yılların Tecrübesini Derince’de Hız sürücü kursu ile yolumuza devam ediyoruz. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

Derince Hız Sürücü Kursu Adres Telefon:

Sırrıpaşa, Denizciler Cd. No:180/1, 41900 Derince/Kocaeli

0262 223 13 13      GSM : 0545 223 43 13

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız