Spor

Derince GB 1.kümeye çıktı

2.Küme’den Play-Off’a çıkan son dört takımdan biri de Derince GB oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip, Play-Off final maçında Avni Kalkavan Stadı’nda Kirazlıyalıspor’u 4-1 yendi, mutlu sona ulaştı.

13 Haziran 2022 Saat: 23:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 734 kez okunmuştur

Derince GB 1.kümeye çıktı
Derince GB 1.kümeye çıktı

İlçe'de mütevazi kadrosu ile 2.Küme Play-Off finaline kalan Derince GB Avni Kalkavan Stadı’nda Kirazlıyalıspor ile karşılaştı.Maçın hemen başlarında Derince GB, Kadir’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golü atan kadir, bu pozisyondan sonra sakatlandı, hastaneye kaldırıldı. Kirazlıyalıspor, 25’de Mert’in ayağından penaltı atışından yararlanamadı. Derince GB, maçın ilk yarısını Kadir’in attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Derince'li futbolcular büyük sevinç

 Derince GB, maçın ikinci yarısına da golle başladı, Mert ile skoru 2-0’a getirdi. Kirazlıyalıspor, 64’de Nuh’un attığı golle farkı 1’e indirip umutlansa da Derince GB, Serdar ve Hakan Can’ın golleriyle farkı yeniden arttırdı. Maçı 4-1 kazanan Derince GB, 1.Küme’ye çıkan takım oldu.Muhammed Çevik’in çalıştırdığı Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları karşılaşma sonrasında çok büyük sevinç yaşadılar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız