Güncel

Derince El Birliği Derneği Açıldı

Derince El Birliği Derneği, Derince'nin önde gelen isimlerinin ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi İrem Pasajında açıldı

11 Mart 2024 Saat: 10:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 431 kez okunmuştur

Derince El Birliği Derneği Açıldı
Derince El Birliği Derneği Açıldı

Açılışa Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, CHP  Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Yeniden Refah Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık, İYİ Parti Derince Belediye Başkan Adayı Hüseyin Süer, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, derneğin başkanı Hüsamettin Soylu'nun yanı sıra, bölge sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

"AKTİF ROL ALACAĞIZ"

Dernek, Derince ve çevresinde sosyal dayanışmayı ve toplumsal kalkınmayı desteklemeyi amaçlıyor. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Hüsamettin Soylu, derneğin kuruluş amacına değinerek, "Toplumumuzda birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Derince El Birliği Derneği olarak, bölge halkımızın karşılaştığı sorunlara çözüm bulma ve ihtiyaç sahiplerine destek olma konusunda aktif bir rol almayı planlıyoruz" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız