Güncel

Derince’de teşkilatlar tek yürek

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi seçim çalışmalarının sürdüğü Derince’de SKM programlarının konuğu önceki dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan oldu

22 Mart 2024 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 503 kez okunmuştur

Derince’de teşkilatlar tek yürek
Derince’de teşkilatlar tek yürek

Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkanı İbrahim Şirin, ilçeyi adeta karış karış gezerek seçim çalışmalarını sürdürürken AK Parti ve Cumhur İtitfakı teşkilatları da tek yürek olmuş durumda. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı programlar kapsamında AK Parti teşkilatlarının konuğu önceki dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan oldu.

 

TEŞKİLATTA BULUŞTULAR

Bakan Ahmet Arslan ve Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkanı İbrahim Şirin’in katılımıyla AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen teşkilat buluşmasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyesi adayları ve teşkilat yöneticileri hazır bulundu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Programlara iştiraklerinden dolayı Bakan Arslan’a teşekkür eden İbrahim Şirin, “Kıymetli Bakanımızla hem yerel seçim sürecine dair çalışmalarımızı hem de gündemdeki konuların üzerine istişarelerde bulunduk. İlçemize teşrif ederek bizleri onurlandıran kıymetli Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, yolumuzu da açık eylesin” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız