Spor

Derince´de Tekvando Şöleni

Derincespor Kulübü’nde tekvando eğitimlerine katılan sporcular için düzenlenen kuşak sınavı coşku içerisinde geçti. Derince Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kuşak sınavında 525 sporcu bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşadı

1 Haziran 2023 Saat: 19:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 482 kez okunmuştur

Derince´de Tekvando Şöleni
Derince´de Tekvando Şöleni

ÇALIŞMALAR BEŞ AYRI NOKTADA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği ilçede Derincespor Kulübü bünyesinde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. Derincespor Kulübü’nde devam eden kurslarda en çok ilgi gören branşlardan biri tekvando. Tuncay Karak’ın antrenörlüğünde devam eden çalışmalar Dumlupınar Spor Merkezi, Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çınarlı Ortaokulu’ndaki gerçekleşiyor. 6-16 yaş grupları arasındaki beş ayrı kurs merkezinde haftanın yedi günü devam eden tekvando kurslarına katılan öğrenciler bu kez kuşak sınavı heyecanı yaşadı.

BAŞKAN AYGÜN TEBRİK ETTİ

Derince Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kuşak sınavında 525 sporcu bir üst kuşağa terfi etmek için ter dökerken, aileleri de heyecanlı bir şekilde sporcuları takip etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül de kuşak törenini takip ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konuşmasında “Derincespor Kulübümüz bünyesinde tekvando eğitimlerine katılan sporcularımızın kuşak terfi sınavını takip ettik. Yeni kuşaklarını takdim ettiğimiz kıymetli evlatlarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız