Asayiş

Derince’de silahlı kavga: 2 yaralı

Deniz Mahallesinde bulunan bir halı ve oto yıkamacıda iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

13 Mart 2021 Saat: 11:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 851 kez okunmuştur

Derince’de silahlı kavga: 2 yaralı
Derince’de silahlı kavga: 2 yaralı

Deniz Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir oto ve halı yıkamacıda meydana gelen olayda iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ismi henüz öğrenilemeyen kişi tabancasına sarılarak Ertuğrul Omurca (27) ve Sercan Sivrikale (39) isimli şahıslara ateş etti. Omurca bacağından 2 kurşunla yaralanırken Sivrikale ise eline isabet eden mermi ile yaralandı. Olayı gerçekleştiren kişi olay yerinden kaçarken yaralılar için bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan Ertuğrul Omurca ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine, Sercan Sivrikale ise İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi atlına alındı. Yaralıların şüphelilerle aralarında eskiye dayalı husumet olduğu öne sürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken polis ekipleri iş yerinde inceleme çalışmaları yaparken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız