Güncel

Derince’de Kadın Emeği Çarşısı Açıldı

DERMEK kursiyerlerinin hazırladığı el emeği, göz nuru eserlerin yer aldığı Kadın Emeği Çarşısı’nın açılışı protokol ve vatandaşları bir araya getirdi. Birbirinden

30 Nisan 2023 Saat: 12:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 477 kez okunmuştur

Derince’de Kadın Emeği Çarşısı Açıldı
Derince’de Kadın Emeği Çarşısı Açıldı

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kurslar açarak binlerce kişiye eğitim imkanı sağladığı DER-MEK bünyesinde hazırlanan el emeği, göz nuru eserlerin satışı için hazırlanan Kadın Emeği Çarşısı’nın açılışı gerçekleştirildi. Derince Kent Meydanı’nda yer alan Kadın Emeği Çarşısı’nın açılışı protokol ve vatandaşları bir araya getirdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, BBP Kocaeli Milletvekili Adayı Samet Çetin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, muhtarlar, DER-MEK kursiyerleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLER

DERMEK kursiyerlerinin hazırladığı eserlerin yer aldığı Kadın Emeği Çarşısı’nın açılışında bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Birbirinden güzel el emeği, göz nuru eserleri hazırlayan kursiyerlerimizi ve usta öğreticilerimizi tebrik ediyorum. Kursiyerlerimiz DER-MEK çatısı altında yaptıkları çalışmalarla hem kendilerini geliştiriyor hem de aile bütçesine katkı sunuyor. Biz de açtığımız Kadın Emeği Çarşısı ile onların bu emeklerini kazanca dönüştürmelerine imkan sağlıyoruz" dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise programda yaptığı konuşmada “Bu güzel eserlerin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyor ve onlara bu imkanı sağlayan Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e teşekkür ediyorum.. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Protokolün katılımıyla Kadın Emeği Çarşısı’nın gezilmesiyle birlikte açılış programı sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız